Welkom Royal Talens

Royal Talens inspireert. Al meer dan 100 jaar stimuleren wij wereldwijd creatieve expressie. Door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. De mondiale bekendheid van onze merken en ruime kennis van de markten en behoeften wenden we aan om kunstschilders en hobbyisten wereldwijd te faciliteren en te ondersteunen in de vervaardiging van nieuw werk.

Royal Talens’ innovatieve karakter stimuleert ons om te blijven vernieuwen. We moedigen creatieve hobbyisten en professionals waar ter wereld aan om grenzen te verleggen en zichzelf te ’herontdekken’. Creatieve expressie is in onze optiek een groot goed; een passie om te delen en verder door te ontwikkelen.

Onder Royal Talens vallen de volgende merken; Amsterdam, Bruynzeel, Cobra, Rembrandt, Sakura, Schjerning, Strathmore, Talens, Talens Art Creation en Talens Ecoline.

Bij ViMOCRAFTS biedt een uitgebreid aanbod van Royal Talens producten, wij zijn trots op de samenwerking met Royal Talens!

Welkom Royal Talens !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *