// ViMOCRAFTS. is de winkel voor veel creatieve hobby’s. Gespecialiseerd in verkoop van (meer dan 40) professionele merken zoals Royal Talens, Marianne Design, Copic, Tonic Studios, CraftEmotions, Winsor & Newton, Steadtler, Faber Castel en Dutch DooBaDoo.

In augustus 2016 is er gestart met de verkoop van artikelen op de grotere hobbybeurzen en in Februari 2018 is de webwinkel gelanceerd.

De eigenaar is Jo Weijers, zelf creatief actief en woonachtig in Brunssum – Zuid Limburg. In Brunssum is ook // ViMOCRAFTS. gevestigd.

Na vele bedrijfsnamen bedacht te hebben bleek de naam niet ver van huis gezocht te worden; ViMO is ontstaan uit de 2 namen van mijn kinderen Vicky & Timo. CRAFTS is een engels woord voor “zelf gemaakte producten” en samen maken deze 2 de volledige bedrijfsnaam: // ViMOCRAFTS.

Winkelen op vimocrafts.nl is zeer veilig, zeer veilig houdt als volgt in: ons domein zit achter een http S verbinding, onze servers zijn uitmuntend beveiligd en de betaling verloopt via een extern bedrijf (Mollie) die op haar eigen ook een zeer veilige betalings-verbing aanbiedt. (klik hier om weer te weten over het veilig winkelen op onze website)

Ik wens u veel plezier met winkelen op deze website!

Met vriendelijke groet,

Jo Weijers